Welkom bij bacovloeren

Bacovloeren

Bacovloeren, uw vloerenspecialist. Wij leveren en leggen o.a. vloeren van laminaat en pvc maar ook tapijt en vinyl. Tevens renoveren wij uw trap met trapbekleding zoals tapijt, pvc, vinyl en laminaat.

Bacovloeren uw vloeren en trappen specialist

Wij hebben inmiddels 27 jaar ervaring in het werken met materialen als vinyl, laminaat, PVC, marmoleum en tapijt. Wij maken uw plinten op maat, leggen ondervloeren en indien nodig egaliseren wij vloeren en zetten deze in de primer. Tevens verzorgen wij uw vloerkleden op maat, raamdecoratie en binnen zonwering.

Bacovloeren voor trap of vloer, vraag offerte

Wij verwerken alle materialen voor o.a  trappen en vloeren maar ook in boten en caravans. Oude vloeren kunnen we verwijderen en afvoeren. We werken voor zowel particulieren als ook bedrijven. In overleg kunnen de werkzaamheden plaatsvinden in het weekend of zelfs   ’s nachts.

Voor nieuwe trap en of vloer gaat u naar Bacovloeren

Wij werken veelal in Den Haag en omstreken waar we binnen een straal van 50km vrijblijvend langs komen voor advies. We laten u dan tevens voorbeelden zien en beoordelen uw ondervloer(en). Buiten een straal van 50km berekenen we voorrijkosten.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier of bel ons gewoon op onderstaand nummer!

 

Bacovloeren.nl uw vloer- en trapspecialist