Privacy Policy

Privacy en Cookie beleid van Bacovloeren

Uw privacy is voor Bacovloeren van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de Bacovloeren allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.


Wat zijn Cookies?

Bij vrijwel alle professionele websites wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit zijn kleine bestanden die gedownload worden naar uw computer, om de functionaliteiten van de website te benutten. Deze pagina beschrijft welke informatie wij verzamelen, hoe we deze gebruiken en waarom we soms cookies moeten opslaan op uw computer. We vertellen u ook hoe u kunt voorkomen dat deze cookies opgeslagen worden, hoewel dit wel de functionaliteiten van onze website beperken of uitschakelen.
Voor meer algemene informatie over cookies, verwijzen wij u naar de Wikipedia pagina over HTTP cookies.

Hoe wij de Cookies gebruiken

Wij gebruiken cookies om verschillende redenen, zoals hieronder beschreven. Helaas bestaat er in de meeste gevallen geen standaard om cookies uit te schakelen zonder de functionaliteit of kenmerken te verliezen op deze website. We bevelen om alle cookies aan te zetten als u twijfelt of u deze wel of niet nodig heeft of niet, in het geval u een functionaliteit wilt gebruiken die deze cookies faciliteren.

Cookies uitschakelen

U kunt het instellen van cookies voorkomen door uw browser instellingen te wijzigen (zie de Help functie van uw browser). Wij willen u wel informeren dat het uitschakelen van cookies de functionaliteiten van de website van Perfect Laminaat of andere websites beperken. Het uitschakelen van cookies zal vrijwel altijd functionaliteiten of kenmerken van deze website beperken. Om deze reden raden wij u aan om cookies ingeschakeld te laten.

De Cookies die wij instellen

  • E-mail nieuwsbrief gerelateerde cookies
    Onze website biedt een nieuwsbrief inschrijving dienst aan en cookies zullen gebruikt worden of te zien of u al geregistreerd bent en of er bepaalde meldingen getoond worden welke alleen beschikbaar zijn voor of ingeschreven of uitgeschreven gebruikers van deze nieuwsbrief.
  • Formulier gerelateerde cookies
    Indien u informatie verstuurd via een formulier (zoals ons contact- en offerte formulier), kan de ingevulde informatie bewaard worden om uw gegevens te onthouden voor toekomstige correspondentie.

Cookies van derde partijen

In een aantal gevallen gebruiken wij ook cookies die door vertrouwde derde partijen aangeboden worden. De volgende sectie laat zien welke cookies van derde partijen u eventueel kan tegenkomen via de website van Perfect Laminaat.
  • Google Analytics

    De website van Perfect Laminaat maakt gebruik van Google Analytics, welke één van de meest gebruikte en vertrouwde analytics oplossingen is op het internet, om te begrijpen hoe u onze website gebruikt en op welke manier wij de gebruikerservaring kunnen verbeteren. Deze cookies kunnen data opslaan, zoals hoeveel tijd u op onze website besteedt en welke pagina’s u op onze website bezoekt, zodat we relevante informatie kunnen blijven tonen.

    Voor meer informatie over Google Analytics cookies, verwijzen wij u naar de officiële Google Analytics pagina.

  • Social Media cookies

    Wij maken tevens gebruik van Social Media knoppen en/of plugins om in verbinding te komen van Social Networks op verschillende manieren. Om de functionaliteiten van de volgende Social Media websites te benutten, zullen deze websites cookies instellen, zodat uw profiel verbeterd wordt op hun website of data zullen verzenden die specifiek in hun Privacy Beleid genoemd worden.

    – Facebook
    – Instagram
    – Pinterest
    – LinkedIn

Offerte en/of order
Door het aanvragen van een offerte en/of order geeft u ons toestemming tot het verwerken van uw NAW-gegevens aangevuld met uw telefoonnummer, e-mailadres en eventueel uw bankrekeningnummer. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze dienst. Met deze statistieken verbeteren we onze dienst om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming.
 
Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie.
Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Andere partijen
Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de dienst of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Contactgegevens:

Drouwenstraat 10
2545 WK Den Haag
Mail: info@bacovloeren.nl
Telefoon: 06-23974245

KVK: 81684428

IBAN: NL65ABNA0100004644

BTW: NL003590638B75

 

Bacovloeren, UW vloeren- en trappenspecialist